RING OSS - 019-277 75 96

Garageportar Örebro

RING OSS - 019-277 75 96

Garageportar

Väl mellan olika garageportar i Örebro!

Behöver du nya garageportar i Örebro? Då ska du anlita oss! Vi hjälper dig hela vägen – från val av rätta garageportar i Örebro till montering och eventuella snickeriarbeten som uppstår i samband med garageportsmonteringen. Vet du inte vilka garageportar som är bäst för dig? Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt hembesök för rådgivning så hjälper vi dig med ditt köp!

Vi levererar mer än garageportar

Våra garageportar i Örebro är utvecklade för det nordiska klimatet, och efter 15 år i branschen vet vi vilka garageportar som håller måttet. När du köper garageportar i Örebro av oss hjälper vi dig med allt, från första förfrågan och val av produkt, till mätning och montering av garageporten.

Våra erfarna montörer ser inte bara till att du får en säker installation av din garageport, de hjälper dig även med anslutande snickeriarbeten och anpassar garageöppningen så den blir perfekt.
Om något behöver justeras i portöppningen eller golvet är i dåligt skick så ordnar vi det så den nya garageporten tätar ordentligt. När jobbet är klart tar vi givetvis hand om den gamla garageporten eller dörren, så behöver du inte tänka på det.

Komplettera med tillbehör efter dina behov

Vi erbjuder alltid garageportsmotor som tillval vid köp av våra garageportar i Örebro. Tillbehör som handsändare, kodlås, appstyrnig med mera finns till alla våra motorer. Vi hjälper även till med felsökning om det skulle uppstå något krångel. Våra duktiga tekniker hjälper dig på plats med felsökning och service på din garageport i Örebro. Behöver vi byta ut eller reparera någon del har vi reservdelar till alla våra garageportar i Örebro i lager, så det är snabbt ordnat.

Du kan även teckna ett serviceavtal med oss så sköter vi underhållet av dina garageportar i Örebro. Du väljer själv om du vill ha service vid behov eller ett avtal med löpande service och underhåll i förebyggande syfte. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder.

Vi ger alltid 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker när du köper garageportar i Örebro av oss. Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt) tillsammans med automatiken.

Välj ur ett stort utbud av garageportar i Örebro

Vi har ett brett utbud av garageportar i Örebro, och hjälper dig att välja om du är osäker på vilken typ du ska köpa.

Vilken typ av garageportar i Örebro passar dig?

  • Takskjutportar – takskjutportar består av horisontella sektioner av galvaniserad stålplåt, fyllda med polyuretanskum. Våra takskjutportar kan du få millimeteranpassade samt i en mängd olika modeller och kulörer. De kräver väldigt lite utrymme och har en flexibel skenlösning, vilket gör att de passar i princip i alla garage.
  • Vipportar – vipportar består av ett stort blad som viker upp sig taket. Ytskiktet går att få i trä, metall eller hårda MDF-skivor.
  • Slagportar – slagportar består av två sidohängda halvor, där den ena sidan fungerar som en vanlig dörr och den andra sidan låses med en spanjolett. De finns i trä alternativt och i olika typer av stålplåt, och kommer i olika utföranden och färger. 

Panelerna i våra garageportar i Örebro är byggda av förzinkade och lackerade stålplåtar, isolerade med freonfritt polyuretanskum. 

Köp garageportar i Örebro av oss! Då får du generös garanti på både portblad och automatik, erfarna montörer och olika former av serviceavtal på köpet!