RING OSS - 019-277 75 96

Garageportar Örebro

RING OSS - 019-277 75 96

Industriportar

Vi säljer både industriportar, som här, och garageportar i Örebro.

Vi säljer inte bara garageportar i Örebro utan även industriportar. Av oss får ni hjälp att serva, montera och köpa olika typer av industriportar. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Industriportar i Örebro

Vi jobbar mot olika typer av företag i behov av industriportar och garageportar i Örebro oavsett om det gäller kommersiella fastigheter, lantbruk eller industrier. Oavsett vilken du väljer går de att få i en rad olika utföranden, konstruktioner och modeller. 

Våra 2 olika industriportar

1. Takskjutport

Det är vår mest sålda industriport eftersom den funkar så bra till så många verksamhetsområden och går att variera på så många sätt med olika motorstyrningar, funktionstillbehör, färger, material, dörrar, fönster och helglasade portsektioner. Den kan användas i alltifrån tunga industrier som jordbruk till varuintag och parkeringshus. Porten har ett flexibelt skensystem som optimerar portöppningen även om utrymmet är begränsat. Vi säljer och monterar takskjutportar från Crawford Entrematic och Nordport.

2. Vikport

Vikportens styrkor är att den har få rörliga komponenter och är kraftfullt fimensionerad med rejäla  beslag. Den går att anpassa helt efter verksamhetens krav på säkerhetsklassning och arketektoniska krav. Vi säljer och monterar vikportar från Reco Port.

Behöver du industriportar eller garageportar i Örebro? Kontakta oss – vi hjälper er få en måttanpassad port just efter era önskemål.