RING OSS - 019-277 75 96

Garageportar Örebro

RING OSS - 019-277 75 96

Om oss

Vi är experter på garageportar i Örebro

Portspecialisten Örebro grundandes 1994 och vi har många års erfarenhet av försäljning och montering av garageportar i Örebro. Vi arbetar endast med de bästa produkterna och våra garageportar är utvecklade för det nordiska klimatet. Köper du garageportar i Örebro av oss får du dessutom 10 års garanti på portblad, 5 års garanti på automatik och kostnadsfri konsultation inför köp av garageportar i Örebro.

Komplett service av garageportar i Örebro

Kontakta oss när du vill köpa garageportar i Örebro! Då hjälper vi dig med alla mätningar och allt arbete, som eventuella ombyggnationer och justeringar i samband med installationen av dina nya garageportar i Örebro. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av den gamla garageporten eller dörren, så slipper du tänka på det.

Vi erbjuder alltid följande 5 förmåner:

  1. Automatik och tillbehör till alla garageportar i Örebro som vi säljer.
  2. Kunniga och erfarna montörer som finns till hands även för installation av automatiska anordningar, service och felsökning. 
  3. Flera års garanti på portblad och på automatik, allt för att du som kund ska känna dig trygg och bekväm med ditt köp.
  4. Serviceavtal på alla produkter och garageportar i Örebro som vi säljer.
  5. Kostnadsfri rådgivning, med hembesök om du önskar, inför köp av garageportar i Örebro.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt) tillsammans med automatiken.

Anlita oss för köp och montering av garageportar i Örebro!